Rechoralex SRL

Rechoralex - specialisti in deseuri

Rechoralex SRL

Inceputuri

Incepand cu anul 2006, odata cu fondarea firmei, echipa de profesionisiti si rezultatele RECHORALEX au demonstrat in permanenta angajamentul asumat.

Activitate

Furnizam servicii de calitate in domeniul gestionarii responsabile a deseurilor provenite din activitatile de comert si industriale, in scopul protejarii mediului inconjurator.

Dezvoltare

In perioada cuprinsa intre 2006 si 2014, activitatea RECHORALEX a fost extinsa semnificativ, pornind de la furnizarea de servicii de colectare si tratare deseuri de echipamente electronice in numele producatorilor si organizatiilor colective din Romania.

Servicii

Portofoliul nostru de servicii cuprinde in momentul de fata servicii complexe de gestionare a diverselor categorii de deseuri industriale, deseuri periculoase si deseuri reciclabile, produse de o gama larga de clienti.

Logistica

RECHORALEX dispune de o flota proprie de autoutilitare de transport, camioane si abrollkiper.

despre noi

Rezultate

Pe parcursul celor saptesprezece ani de activitate in domeniul gestionarii deseurilor, RECHORALEX a avut un rol activ in indeplinirea responsabilitatilor legale ale partenerilor sai, in ceea ce priveste indeplinirea tintelor individuale/nationale de colectare, reciclare si valorificare a deseurilor de ambalaje, deseurilor de echipamente electrice si electronice, baterii si acumulatori portabili si auto.

Autorizatii

Activitatea RECHORALEX este reglementata din punct de vedere al protectiei mediului, in baza autorizatiei de mediu HD 115/2020. Mijloacele de transport deseuri detinute sau contractate detin toate autorizarile necesare: licente de transport marfuri, ADR, autorizatie de mediu HD 74/2020.6

Reciclare la nivel global

Portofoliu

RECHORALEX presteaza servicii profesionale de colectare si tratare a deseurilor de echipamente electrice si electronice pentru organizatii colective ale producatorilor de echipamente electrice si electronice din Romania.

RECHORALEX asigura reciclarea, valorificarea sau dupa caz, eliminarea deseurilor colectate, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu operatori autorizati de autoritatile de mediu.

RECHORALEX presteaza servicii de colectare a deseurilor industriale pentru companii nationale si multinationale.

RECHORALEX asigura reciclarea, valorificarea sau dupa caz, eliminarea deseurilor colectate, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu operatori autorizati de autoritatile de mediu.