colectare deseuri reciclabile,reciclare deseuri timisoara

Colectare deseuri reciclabile

Colectarea deseurilor reciclabile este o activitate importanta pentru protejarea mediului inconjurator si pentru promovarea unui stil de viata sustenabil. Colectam si stocam urmatoarele deseuri reciclabile: carton, plastic, metale feroase si neferoase, deseuri de ambalaje.

colectare deseuri reciclabile,reciclare deseuri timisoara

Prin reciclare contribui la reducerea cantitatii de deseuri depozitate la groapa de gunoi, la reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera rezultate din deseurile nevalorificate si, implicit la protejarea mediului inconjurator si a sanatatii tale si a celor dragi.

Colectare

Servicii complete de colectare insotite de containere si recipienti precolectare.

Reciclare

Parcurgem toate etapele premergatoare reciclarii, precum si transformarea acestora in materie prima.

Valorificare

Repunem in circuitul economic deseurile transformate in materie prima cu ajutorul reciclarii.

colectare deseuri carton timisoara

Alege sa reciclezi pentru a contribui la circuitul corect al tuturor produselor in natura

Reciclarea deseurilor reduce cantitatea de deseuri care ajung in depozitele de gunoi si contribuie la conservarea resurselor naturale prin refolosirea materialelor existente.

Protejarea mediului este si responsabilitatea ta

Oferim servicii ecologice de colectare, sortare si transport, balotare a deseurilor reciclabile necondaminate din carton, plastic, deseuri de ambalaje, feroase si neferoase.

Activam in toate orasele din Hunedoara: Deva, Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu si Aninoasa.

De asemenea, avem puncte de lucru in Timis si oferim serviciul de colectare deseuri reciclabile in: Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia si Ciacova.

La cererea clientilor nostri ne deplasam in orice zona din tara.

colectare deseuri reciclabile,reciclare deseuri timisoara

Protejam mediul inconjurator!

Ne dorim educarea publicului cu privire la importanta reciclarii. Iata cateva informatii importante despre colectarea deseurilor reciclabile:

Reciclare deseuri

Misiunea firmei noastre este de a indeplini tintele de reciclare pentru generatorii de deseuri in conditiile de protectie a mediului prin eficienta costurilor.

Separarea deseurilor

Inainte de a fi colectate, deseurile trebuie sa fie separate in diferite categorii, cum ar fi hartie, plastic, sticla sau metal. Aceasta este o etapa importanta in procesul de reciclare si poate fi facuta fie de catre tine, acasa, fie de catre compania noastra specializata in colectarea deseurilor.

Colectarea deseurilor

Dupa ce deseurile sunt separate, ele sunt colectate si transportate la centrul nostru de reciclare. Noi le vom procesa ulterior pentru a fi transformate in noi produse. In acest proces urmarim sa reducem emisiile de dioxid de carbon, astfel avem un impact minim asupra mediului.