colectare deseuri periculoase

Colectare deseuri periculoase

Colectam si stocam deseuri industriale periculoase si nepericuloase pentru reciclare sau eliminare: deseuri de acumulatori, ambalaje contaminate, adezivi, solventi, vopsele in judetele Hunedoara si Timis, sau in alte zone din tara, la cerere.

colectare deseuri industriale in hunedoara si timis

Deseurile periculoase vor fi depozitate in locuri special amenajate si autorizate, care asigura o gestionare corespunzatoare si eliminarea in conditii de siguranta.

Program flexibil

Program flexibil de preluare a deseurilor, in functie de solicitarile beneficiarilor.

Norme impuse

Respectam norme stricte si reglementarile de mediu.

Personal

Personal calificat pentru manipularea deseurilor periculoase.

colectare acumulatori uzati

Deseurile periculoase dauneaza ecosistemului

Deseurile periculoase au un impact semnificativ asupra ecosistemului si sanatatii umane. Aceste deseuri pot fi pot polua solul, apa si aerul, ceea ce poate duce la afectarea plantelor, animalelor si oamenilor. 

Din acest motiv, va sfatuim sa fiti responsabili si sa ne contactati pentru preluarea deseurilor industriale periculoase si nepericuloase.

Gestionarea deseurilor periculoase

Ne propunem intotdeauna un mod eficient de a elimina orice influenta pe care deseurile periculoase ar putea avea asupra ecosistemului.

deseuri periculoase vopsele si solventi

Rechoralex ofera servicii autorizate de colectare deseuri periculoase.

Echipa noastra ofera servicii speciale de colectare, transport si gestionare a deseurilor periculoase, pentru ca acestea sa nu influenteze in niciun fel populatia generala sau mediul inconjurator.

Deseuri de ambalaje contaminate

Acestea includ materiale de constructii, cum ar fi cimentul si vopseaua, precum si alte deseuri, cum ar fi azbestul si alte materiale periculoase. Personalul nostru calificat gestioneaza aceste deseuri cu atentie, deoarece pot avea un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane, daca nu sunt eliminate intr-un mod responsabil.

Adezivi, solventi, vopsele

Acestea includ substante toxice, inflamabile sau explozive, cum ar fi vopsele, solventi, baterii, acizi, baze si substante radioactive. Noi colectam si eliminam aceste tipuri de deseuri periculoase.

Colectam si stocam deseuri de acumulatori

Acestea contin metale grele si substante toxice, iar aruncarea acestora in deseurile menajere duce la contaminarea solului si a apei. De aceea este necesar recuperarea metalelor si reutilizarea acestora. Tipuri de baterii colectate: baterii cu plumb, baterii cu Ni-Cd, baterii alcaline, alte baterii si acumulatori.