Colectare DEE,Reciclare Electronice Hunedoara

Colectare DEE

Oferim servicii de colectare a deseurilor electronice si electrice in Hunedoara, Timis si alte judete din tara, la cerere. Aceste deseuri pot contine materiale si substante periculoase care pot fi daunatoare mediului daca nu sunt eliminate in mod corespunzator.

colectare dispozitive electrice si electronice

Colectam si eliminam dispozitivele electronice si electrice, cum ar fi: computere, televizoare, telefoane mobile si aparate electrocasnice.

Suport

Suport logistic si tehnic specializat.

Preluare deseuri

Asiguram preluarea si transportul deseurilor electrice si electronice.

Echipament

Dispunem de echipamente si expertiza necesare pentru a manipula deseurile in siguranta.

colectare dee

Tipuri de DEE pe care le colectam

Colectam urmatoarele tipuri de deseuri electrice si electronice :

  • Echipamente de transfer termic
  • Ecrane monitoare si echipamente care contin ecrane cu o suprafata mai mare de 100 cm2
  • Lampi
  • Echipamente de mari dimensiuni
  • Echipamente de mici dimensiuni
  • Echipamente informatice si echipamente pentru comunicatii electronice de dimensiuni mici, nicio
    dimensiune externa mai mare de 50 cm

 

Venim la destinatia indicata de tine in cel mai scurt timp!

Daca administrezi o firma privata sau o institutie publica si vrei sa scapi de deseurile electrice si electronice ne deplasam exact la adresa indicata pentru colectarea deseurilor electronice, daca te afli in judetul Hunedoara, orasele Deva, Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu si Aninoasa sau Timis, in orasele Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia si Ciacova.

De asemenea, la cererea ta ne deplasam in orice zona din tara.


deseuri electrice

Colectam, stocam si tratam deseuri electrice si electronice

1. Echipamente de transfer termic:

– frigidere, congelatoare, distribuitoare automate de produse reci, echipamente de aer conditionat, echipamente de dezumidificare, pompe de caldura, radiatoare cu ulei si alte echipamente de transfer termic utilizand alte fluide decat apa pentru transferul termic.

2. Ecrane monitoare si echipamente care contin ecrane cu o suprafata mai mare de 100 cm2:

– ecrane, televizoare, cadre foto LCD, monitoare, calculatoare portabile, calculatoare mici portabile.

3. Lampi:

– lampi fluorescente drepte, lampi fluorescente compacte, lampi fluorescente, lampi cu descarcare in gaze de inalta intensitate – inclusiv lampi cu vapori de sodiu la inalta presiune si lampi cu halogenuri metalice -, lampi cu vapori de sodiu la joasa presiune, LED.

4. Echipamente de mari dimensiuni:

– masini de spalat rufe, uscatoare de haine, masini de spalat vesela, masini de gatit, sobe electrice, plite electrice, aparate de iluminat, echipamente de reproducere a sunetului sau imaginilor, echipamente muzicale cu exceptia orgilor instalate in lacasuri de cult, aparate de tricotat si tesut, unitati centrale de calculator de mari dimensiuni, imprimante de mari dimensiuni, fotocopiatoare, automate cu monede de mari dimensiuni, dispozitive medicale de mari dimensiuni, instrumente de supraveghere si control de mari dimensiuni, distribuitoare automate de produse si bancnote de mari dimensiuni, panouri fotovoltaice.

5. Echipamente de mici dimensiuni:

– aspiratoare, aparate de curatat covoare, aparate de cusut, aparate de iluminat, cuptoare cu microunde, echipamente de ventilare, fiare de calcat, aparate de prajit paine, cutite electrice, fierbatoare de apa, ceasuri desteptatoare si ceasuri de mana, aparate de ras electrice, cantare, aparate pentru ingrijirea parului si de ingrijire corporala, calculatoare de buzunar, aparate de radio, camere video, aparate video, echipamente de inalta fidelitate, instrumente muzicale, echipamente de reproducere a sunetului sau imaginilor, jucarii electrice si electronice, echipamente sportive, calculatoare pentru ciclism, scufundare, cros, canotaj etc., detectoare de fum, regulatoare de caldura, termostate, unelte electrice si electronice de mici dimensiuni, dispozitive medicale de mici dimensiuni, instrumente de supraveghere si control de mici dimensiuni, distribuitoare automate de produse de mici dimensiuni, echipamente de mici dimensiuni cu panouri fotovoltaice integrate.

6. Echipamente informatice si echipamente pentru comunicatii electronice de dimensiuni mici, nicio dimensiune externa mai mare de 50 cm:

– telefoane mobile, GPS, calculatoare de buzunar, routere, calculatoare personale, imprimante, telefoane.

Rechoralex ofera servicii autorizate de colectare deseuri electrice

Daca ai o masina de spalat veche, un cuptor cu microunde nefunctional sau orice aparat care intra in categoria DEEE, este important ca odata ce acestea au fost inlocuite, sa fie colectate si reciclate.

Profesionisti in domeniu

Nu este nevoie sa transporti personal deseurile, operatorii nostri autorizati se vor deplasa in timp optim la sediul firmei sau locuinta ta pentru ridicarea deseurilor electrice.

Protectie pentru mediul inconjurator

Sustinem colectarea deseurilor din echipamente electrice si electronice deoarece acestea contin peste 1000 de substante toxice pentru mediul inconjurator care au un impact negativ asupra solului si a sanatatii noastre.

Grija pentru comunitate

Deseurile electrice vor fi transportate si manipulate in siguranta de catre echipa noastra, fara a afecta negativ mediul inconjurator, astfel se contribuie la diminuarea poluarii planetei.